A Bodor Laser részt vett a 2020-as IMTEX FORMING kiállításon, melyet január 23-28 között rendeztek meg a Bangalore Nemzetközi Kiállítási Központban az indiai Bengaluru városában. Precíz előkészületeinknek köszönhetően sikeresen zártuk a kiállításon való szereplésünket kiváló technológiai színvonalú és nagy teljesítményű gépeink prezentálásával.

Az IMTEX FORMING az egyik legfontosabb esemény az indiai fémmegmunkáló ipar számára. Dél- és Délkelet-Ázsia legrangadóbb kiállítása, ahol India és a világ egyéb nagy vállalatai mutatják be a legújabb trendeket és technológiai újításokat a fémmegmunkálás területén. Ez a rendezvény a fémmegmunkálás és a hozzá kapcsolódó iparágak széles skálájáról vonzza a látogatókat, beleértve a nagy vállalatok legfontosabb döntéshozóit, politikai szereplőket, illetve az iparág vezetőit is, akik mind szívesen szereznek információkat a legújabb technológiai és gyártási megoldásokról.

Cégünk a 12 kW-os Bodor P3015, és az 1 kW-os teljesítményű F3015 lézervágógépeket mutatta be. A professzionális, teljes zárt védőburkolattal rendelkező P3015 modell automatikus fúvóka cserélő funkciójával nagyban javítja a feldolgozás hatékonyságát. A környezetbarát védőburkolatos kialakítással és az automatikus platform cserélő rendszerrel rendkívül felhasználóbarát, idő-hatékony, és biztonságos működtetést garantál. Az F3015 az autófókuszos lézerfejjel megkönnyíti a gép kezelője számára a vágási folyamatot, a Bodor Lightening technológia 90%-al lerövidíti a perforáció időtartamát, a Mango vezeték nélküli irányítás pedig kényelmesebbé teszi az üzemeltetést.

A kiállítást cégünk, a Bodor Laser, rendkívül nagy sikerrel zárta. Megmutathattuk saját fejlesztésű csúcstechnológiai megoldásainkat, a magas színvonalat, melyet képviselünk. Örömmel töltött el bennünket, hogy rengeteg látogató érdeklődött gépeink iránt, és hogy miután beavattuk őket modelljeink működési folyamataiba, szerződéseket is kötöttünk. Számtalan dicséretet kaptunk a kiállításon, és nagy büszkeséggel töltött el bennünket, hogy megmutathattuk gépeinket és elismerést szerezhettünk leendőbeli, a világ mindenféle tájáról érkezett ügyfeleinktől. Bebizonyíthattuk, hogy cégünk, a Bodor Laser, termékei és szolgáltatásai tekintetében is mindig a legjobbra törekszik!