i3 lineáris lézervágógép

Még precízebb vágás

A gép lineáris motorjának jellemzői a kompakt szerkezet, alacsony teljesítményveszteség, mechanikus érintkezésmentesség, kisebb súrlódás, kiegyenlített mozgás, nagyfokú pontosság és ismétlési pontosság, nagyobb sebesség és gyorsulás, gyors reakció és nagyfokú érzékenység, biztonságos és megbízható működés, hosszú működési élettartam, alacsony mozgászaj, nagy hatékonyság és jó vágásminőség, ami nagy pontosságú vágást tesz lehetővé.

Márványból készült gépasztal

A gépasztal márványból készül, amelynek előnye többek között a nagyfokú pontosság, a kis tágulási együttható, a rozsdamentesség, a könnyű karbantartás, a sav- és lúgálló képesség, a kiváló keménység és kopásállóság, valamint a mágneses semlegesség. A gép stabil, és nagy sebességnél is pontos, így a megmunkálási teljesítmény jelentősen jobb.

Teljesen zárt kialakítás, 360 fokos védelem

A teljesen zárt munkatér növeli a kezelési biztonságot. A burkolat védőüvege megóvja a gép kezelőjét a lézersugárzástól. A füst- és opciós porszűrő rendszer a működtetést környezetkímélőbbé teszi, így a kezelő tiszta és egészséges környezetben végezheti a vágási műveleteket.

Nagy sebesség, gyorsulás és pontosság

A gép megmunkálási sebessége szupergyors. Maximális kapcsolódási sebessége 120 m/perc, legnagyobb gyorsulása pedig eléri az 1,4 g-t, így a termelési hatékonyság igen nagy. A magasan konfigurált gép vágása pontosabb, pozicionálási pontossága akár ±0,01 mm, ismételt pozicionálási pontossága akár ±0,004 mm, így a megmunkálási minőség garantált.

Pneumatikus befogás, még pontosabb pozicionálás

A vágómechanizmus pneumatikus befogólapokat használ, így a vágandó lemezeket megfelelően lehet rögzíteni a nagyobb pozicionálási pontosság érdekében. A késélek kiosztását mindkét oldalon automatikusan hozzá lehet állítani a befogólapokhoz, hogy megelőzzük a lemez leesését. A gép alkalmas vékony lemezek vágására, a legvékonyabb befogható lemez 0,3 mm vastag. Mindez hozzájárul a gép működésének pontosságához.

Kis lemezek vágása, rugalmas és helytakarékos

A vágási méret akár 600×600 mm is lehet, így még több hely és energia takarítható meg, a gép pedig rugalmasabban mozog.

Kiváló stabilitás, nagyfokú pontosság, deformáció mentesség 20 évig

Öntöttvas test, mely örökké tart, tartós és stabil.

A grafitos öntöttvas alkalmazásával készül, melynek a minimális húzószilárdsága 200 Mpa. Magas széntartalmú, nagy nyomószilárdságú és keménységű. A gépágyat nagyfokú ütés- és kopásállóság, csekély érzékenység jellemez. Mindezek és az alacsony hőérzékenység csökkentik a gép működés közbeni elhasználódását, hosszú távon megőrizve a gép pontosságát, anélkül hogy élettartama alatt deformálódna.

Megjelenés

Elegáns külső ív és kompakt dizájn könnyítik meg a kezelést.

Az esztétika bevezetése az ipari felhasználók részére, mely tökéletessé teszi a magas technológiai tartalmat a nívós dekoratív külsővel. A vezérlés felhasználói felület (UI) kialakítás segítségével a felhasználó nagyon egyszerűen végrehajthatja a vágási feladatokat, a paramétereket menet közben egyszerűen módosíthatja, egyszerű grafikai tervezést végezhet, terítéket számoltathat, amivel a megmunkálási folyamat intuitívebb lesz. A teljesen zárt kialakítás és nagy teljesítményű elvezető rendszer révén, a környezetbe minimális vagy közel semmilyen káros emisszió nem jut ki. A lézervédő üvegnek köszönhető az emberi szemet nem éri károsodás. A gép burkolatát a hőkamrás fényezési eljárással készített ezüst dekoráció, gyémántvágóval méretre vágott edzett üvegek és az alpesi fehér fémlemezek képezik, melyekkel a gép világszínvonalú kialakítása bármely felhasználói csoport igényeit maximálisan kielégíti. A LED szalagfényes figyelmeztető rendszer (főnöki lámpa) folyamatosan tájékoztatja a felhasználót a szerszámgép folyamatairól.

A fenti videó az i3-as modell 360 fokban körbe forduló illusztrációját mutatja be. 

Funkciók

A nehéz géptest stabil működést tesz lehetővé, a könnyű kereszttartónak köszönhetően pedig gyorsabban működik. A tökéletes ipari dizájn az ember-gép összhangon alapul. A csúcsminőségű elektronikus szoftvervezérlő rendszer a gép nagyobb mértékű vágási pontosságot produkál. Kényelmes kezeléssel, kiegyensúlyozott teljesítménnyel, tartósabb minőséggel, nagyobb vágási hatékonysággal és szélesebb körű alkalmazással rendelkezik.

Vágási minták

A géppel vágható szénacél, rozsdamentes acél, alumínium, vörösréz és fémötvözet.

Iparágak

Megfelel a legtöbb iparág megmunkálási igényeinek. Jelenleg széles körben használják az elektronikai és elektromos, a mechanikus hardver, új energiás lítium telep, csomagolási, napenergiai, LED, autó és egyéb iparterületeken.

Termék paraméterek

Modell i3 lineáris lézervágógép
Munkaterület 600 x 600 mm
Lézerteljesítmény 1000 – 2000 W
X/Y-tengely pozicionálási pontosság 0,01 mm
X/Y-tengely ismétlési pontosság 0,004 mm
X/Y-tengely maximális megmunkálási sebesség 120 m/perc

Kérdése merült fel a terméket illetően? Vegye fel velünk a kapcsolatot űrlapunkon keresztül!