P-T modell

Biztonságos & környezetbarát,
kombinált lézervágógép
1.5-6 kW teljesítménnyel

Öntöttvas gépágy

A grafitos öntöttvas alkalmazásával készül, melynek a minimális húzószilárdsága 200 Mpa. Magas széntartalmú, nagy nyomószilárdságú és keménységű. A gépágyat nagyfokú ütés- és kopásállóság, csekély érzékenység jellemez. Mindezek és az alacsony hőérzékenység csökkentik a gép működés közbeni elhasználódását, hosszú távon megőrizve a gép pontosságát, anélkül hogy élettartama alatt deformálódna.

BodorCloud

loT Cloud platform CNC vezérlésű fiber lézergépekhez

BodorCloud

loT Cloud platform CNC vezérlésű fiber lézergépekhez

Dupla automata platform cserélő rendszer

A két munkaplatform közti gyors csere nagymértékben hozzájárul a munka hatékonyságához. A fogaskerekes és fogasléces erőátviteli rendszer nagyobb merevséggel és magasabb fokú pontossággal rendelkezik, csökkenti a betáplálási időt, és így a működési hatékonyság magasabb.

Automatikus akadály kikerülés

ACC a lézervágó iparban

Környezetkímélő védelem

A teljesen zárt munkatér növeli a kezelési biztonságot. A lézer védőüveg megóvja a gép kezelőjét a lézersugárzástól. Az automatikus füst- és porelszívó rendszer a működtetést környezetkímélőbbé teszi. Az intelligens megfigyelő rendszer csökkenti a balesetek kockázatát, így a kezelő tiszta és egészséges környezetben végezheti a vágási műveleteket.

Auto-fókuszos lézerfej

Auto-fókusz

  • Különböző fókusztávolságokra alkalmazható, amelyeket a szerszámgép vezérlő rendszere irányít. A fókuszpont a vágási folyamat során automatikusan beállítható a különböző vastagságú fémlemezek legjobb vágási eredményének eléréséhez.

Operátor felügyelete nélkül

  • A fókusztávolságot az operációs rendszer vezérli. Nem kell manuális szabályozást végezni, ami hatékonyan kiküszöböli a kézi működtetés okozta hibákat.

Egyszerű és gyors

  • Bodor Lightning technológiát használva, a perforációs idő rövid, 90%-os időmegtakarítás történik. A Bodor Lightning és a Bodor Genius lézerfej kombinációja egy új eljárást tett lehetővé, miszerint az anyagminőség nem befolyásolja a lyukasztást, és tökéletes vágást ér el a legjobb vágási beállítással; a gáz és a villamos energia mennyiségének csökkentésével. Mindezekből adódóan abszolút optimális költségmegtakarítás érhető el.

  • Különböző anyagok vagy különböző vastagságú lemezek cseréjekor az automatikusan fókuszáló lézerfej, hatékonyan kiolvassa a rendszerben tárolt paramétereket és beállítja a fókusztávolságot.

Nagyfokú pontosság

  • A perforációs fókusztávolság növelése, a perforáció fókuszpontjának és a vágási fókusztávolság külön beállítási lehetősége, fokozza a vágási pontosságot.

Tartós

  • A beépített kettős vízhűtő szerkezet biztosítja a kollimátor és fókuszáló alkatrészek állandó hőmérsékletét, elkerülik a lencsék túlmelegedését és meghosszabbítják azok élettartamát. A kollimátor védő lencsék és a fókusz védő lencsék méretének növelése, óvatosan védi a legfontosabb alkatrészeket.

Önközpontozó tokmány

Automata elektronikus tokmány, DC motor hajtás. Állítható befogó motor áram, stabil teljesítménnyel, széles befogási tartománnyal, nagy szorítóerővel. A cső gyorsan, stabilan és roncsolásmentesen befogható és központosítható. A tokmány kisebb, alacsony a forgási tehetetlensége, és nagy a dinamikus teljesítménye. Önközpontozó elektromos tokmány, sebességváltóval, nagyobb áttételi hatékonysággal, hosszú élettartammal, és megbízható működéssel.

Alacsony gáznyomás riasztás

A valósidejű nyomásérzékelő rendszer azonnal figyelmeztető jelzést ad rendellenességek esetén, ezzel nagyban javítja a vágási pontosságot, és figyelmeztet a gáz időben történő pótlására.

Megjelenés

Az esztétika bevezetése az ipari önazonosságba; a technika és a szépség tökéletes összhangja.

Körbefutó lakkozás ezüstdíszítéssel, kombinálva a fényesen csillogó, gyémánttal vágott edzett üveggel és havas hegy fehér bevonattal alkotják a nemzetközi dizájnstílust, ami világszerte kielégíti az ügyfelek igényeit. A munkaterület tiszta, rendezett, helytakarékos és maximálisan biztonságos.

Öntött alumínium kereszttartó

Könnyű, rugalmas és hatékony formanyomó öntvény

A kereszttartó mesterséges avítási és hőkezelés után történő végső megmunkálása kiváló integritást, merevséget, felületminőséget, valamint keménységet és hajlékonyságot biztosít. Az alumíniumötvözet jellegzetességeinek, mint a könnyű súly és a merevség, köszönhetően nagy megmunkálási sebességgel és nagyfokú rugalmassággal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a különféle alakú lemezek nagy sebességgel történő vágásához, betartva a pontossági követelményeket. A könnyű kereszttartóval rendelkező gép kiváló működési sebességet nyújt, javítja a megmunkálási hatékonyságot, mellyel biztosítja a megmunkálás minőségét.

Bodor Pro

Az új grafikai megjelenéssel és beállításokkal, a csövek sík és 3D-s nézetben is megjeleníthetők. A sík nézetet könnyen és gyorsan lehet igazítani, a tervezet egyidejűleg megjeleníthető 3D-ben is. Az új négyoldalú élkövető funkció, az optimalizált élkövető móddal és algoritmussal, nagyobb vágási pontosságot és stabilitást tesz lehetővé. A kettős vágórendszer lemezekhez és csövekhez bármikor átkapcsolható. A lemez- és csőterületek intelligens szétválasztása hozzájárul a fokozott biztonsághoz. A cső központi pozíciójának pontos meghatározásával tökéletesíthető a cső vágásbiztonsága.

Érintésvezérlés

Elegáns vonalvezetésű kialakítás

Az új, 21,5″-ös érintőképernyő nagyobb felülettel rendelkezik, ezzel kényelmesebbé téve a gépen a programozást a funkciók elérését. Az UI kijelző és az asztal közötti együttműködés még intuitívabb kezelést tesz lehetővé. A kijelző felülete ugyanolyan, mint például egy táblagépé, ezzel fokozva a pozitív felhasználói élményt. Tíz érintést képes egyidőben kezelni.

Funkciók

A nehéz géptest stabil működést tesz lehetővé, a könnyű kereszttartónak köszönhetően pedig gyorsabban működik. A tökéletes ipari dizájn az ember-gép összhangon alapul. A csúcsminőségű elektronikus szoftvervezérlő rendszer a gép nagyobb mértékű vágási pontosságot produkál. Kényelmes kezeléssel, kiegyensúlyozott teljesítménnyel, tartósabb minőséggel, nagyobb vágási hatékonysággal és szélesebb körű alkalmazással rendelkezik.

Vágási minták

A géppel vágható szénacél, rozsdamentes acél, alumínium, vörösréz és fémötvözet.

Vágási minták

A géppel vágható szénacél, rozsdamentes acél, alumínium, vörösréz és fémötvözet.

Termék paraméterek

MODELLP3TP4T
Munkaterület3048 x 1524 mm4000 x 2000 mm
Lézerteljesítmény1500 – 6000 W1500 – 6000 W
Cső vágási átmérőΦ20 – Φ230 mmΦ20 – Φ230 mm
Zártszelvény vágási átmérő20 x 20 – 160 x 160 mm20 x 20 – 160 x 160 mm
Zártszelvény legkisebb oldal hossza≥20 mm≥20 mm
Zártszelvény legnagyobb körülírt átmérője≤230 mm≤230 mm
Maximális csővágó hossz3 m / 6 m3 m / 6 m
X/Y/U-tengely pozicionálási pontosság0.05 mm0.05 mm
X/Y/U-tengely ismétlési pontosság0.03 mm0.03 mm
X/Y-tengely max. egyidejű pozicionálási sebesség100 m/perc100 m/perc
U-tengely max. haladási sebesség30 m/perc30 m/perc

Kérdése merült fel a terméket illetően?

Vegye fel velünk a kapcsolatot űrlapunkon keresztül!