A Bodor bejelentette új globális központját: 2024 decemberétől a Bodor Dream Parkban fogadjuk Önöket!

A Bodor – nemzetközi szinten úttörő lézer technológiai megoldásokat nyújtó, és a globális értékesítési volument tekintve is piacvezető szolgáltató – 2023. július 27-én mutatta be új globális központját, a Bodor Dream Parkot.

Az óriási alapterületű, 300.000 négyzetméteres központ egy korszerű ipari park, amely magában foglalja a legmodernebb kutatás + fejlesztést, a fejlett termelést, a lenyűgöző bemutatótermeket, a hatékony adminisztrációt és egyfajta életteret. A kialakítás során fontos szempont volt, hogy a létesítmény alátámassza a Bodor lézeriparban betöltött vezető szerepéről és a még tökéletesebb emberi élet megteremtéséről szóló stratégiai elképzelését.

A vállalat az összes nagyra becsült ügyfelét és partnerét szívesen látja a 2024 decemberében átadásra kerülő Bodor Dream Parkban, hogy első kézből tapasztalhassák meg ezt a figyelemre méltó álomvilágot.

Ez az új központ jelentős mérföldkő a Bodor hosszú távú stratégiai céljainak elérése felé vezető útján. Ez tükrözi a Bodor megingathatatlan elkötelezettségét a lézeripar jövője iránt.

„A Bodor elkötelezett a lézertechnológia innovációjának és alkalmazásának előmozdítása mellett, hatékony, környezetbarát és intelligens száloptikai lézermegoldásokat kínálva a különböző iparágak számára” – hangsúlyozta ki Adam Liu, a Bodor Overseas Marketing Center vezérigazgatója. „Új központunkkal intenzívebb kutatás-fejlesztési képességeket, hatékonyabb gyártási folyamatokat, egy páratlanul tehetséges csapatot és még szorosabb ügyfél együttműködést prognosztizálunk.”

Bodor világturné

Yang Jian, a Bodor Brand Department igazgatója és a Dream Park Design vezetője hozzátette: „A park átfogó központi épülete 5000 fő igényeit képes kielégíteni, míg a kutatás és fejlesztési laboratórium területe több mint 20 négyzetkilométer, és a gyártási terület is lenyűgöző a maga 100.000 négyzetméterével. A jövőben több tucat új gyártósort szeretnénk létrehozni, amelyek éves termelési értéke több tízmilliárd dollárt tesz ki.”

„A Bodor Dream Parkban az irányadó elv az „emberközpontúság”. A park 100 méter magas épülete az élet minden területét kiszolgálja, legyen szó étkeztetésről, fitneszről, sportról és sok más egyéb dologról. A gyönyörű táj láttán, és az átgondolt kényelmi szolgáltatásokkal a Bodor munkatársai kikapcsolódásra és pihenésre is tudnak itt lelni, amivel egyfajta új otthonra találnak, a tényleges lakhelyüktől távol is” – emelte ki Yang Jian.

Nagyobb hatékonyság és stabilitás innovatív technológiákkal:

Az ikonikus „b” forma, amelyet a Bodor termékek „bodor” ikonja ihletett, szimbolizálja a Bodor elkötelezettségét az értékes termékek biztosítása, valamint a technológiai innováció és áttörések ösztönzése iránt. Az évek során a Bodor társaság olyan rangos díjakat nyert el, mint például a Red Dot Award és az iF International Product Design Award. 2022 márciusában a Bodor bemutatta a forradalmian új lézer pásztázó vágógépet, amely egy új kategóriaként jelent meg a lézervágásban.

Az új ipari parkban a Bodor egy fejlett technológiai kutatás és fejlesztési központnak ad otthon, amit világszínvonalú berendezésekkel és eszközökkel kíván felszerelni. A K+F csapat a lézertechnológia alapvető kihívásainak – például a lézersugár minőségének, teljesítményének, stabilitásának és hatékonyságának – kezelésére összpontosít, hogy az ügyfelek számára hatékonyabb, stabilabb, biztonságosabb és intelligensebb lézerkezelési élményt nyújtson.

A nagyra törő lézeres álmok találkozóhelye:

A Bodor Dream Park a Bodor jövőképét testesíti meg, amely friss, tiszta, intelligens és környezetbarát, ami az üveg és alumínium függönyfalak rugalmas használatában nyilvánul meg, hogy a tisztaságot, a futurizmust és a technológiát sugározhassa. Ez nem csak a Bodor új globális központja, hanem az ambiciózus lézerálmok központja is. Itt mutatja be a Bodor a lézertechnológia terén elért legújabb eredményeit, feltárja a lézeralkalmazások végtelen lehetőségeit, és mélyrehatóbb eszmecserét biztosít a hasonlóan „lézerfanatikusok” számára.

A Bodor új ipari parkjának megépítése még inkább sugallja a társaság versenyképességét és befolyását a globális piacon. Ez a Bodor elkötelezettségét bizonyítja a lézeripar előmozdítása és innovációja iránt. A Bodor szívesen várja a hétköznapi élet összes szereplőjét, hogy mindenkivel megismertethesse a legújabb fejlesztéseket. További partnerekkel kíván együttműködni, egy még szebb jövő megteremtése érdekében.

A Bodor-ról:

A 2008-ben alapított Bodor társaság vezető nemzetközi lézermegoldásokat nyújtó szolgáltató, amely független szellemi tulajdonjogokkal és alap technológiákkal rendelkezik. Fő termékei – a lézervágó gépeket és a lézerhegesztő gépeket is beleértve – a személygépjármű iparra, a repülőiparra, az orvostechnikai eszközök gyártására, az elektronika iparra, a fémfeldolgozásra és számos különböző területre terjed ki.

Világszerte több mint 2000 alkalmazottal – mely létszám 20 %-át a K+F területen dolgozók teszik ki – az Egyesült Államokban, Németországban, Japánban, Dél-Koreában, Törökországban, Vietnamban, Magyarországon, Indiában és más országokban is rendelkezik fiókirodákkal és szervizközpontokkal. A Bodor négy egymást követő évben sikerült megőriznie a globális értékesítési volumen vonatkozásában elért első helyét, és világszerte számos 10 kW feletti teljesítményű lézervágó terméket is sikerült értékesítenie. A világméretű szervizhálózat több mint 180 országra és régióra terjed ki, illetve hosszú távú és stabil partneri kapcsolatot tart fenn a világ minden táján működő gyártókkal.