P modell

Palettacserélős lézervágógépek teljesen zárt burkolattal, 1.5-40 kW vágóteljesítménnyel.

P modell

Palettacserélős lézervágógépek, teljesen zárt burkolattal, 1.5-40 kW vágóteljesítménnyel.

Funkciók

10 kW+ vágási eljárás

A speciális fiber lézerfúvóka és vágási eljárás gyorsabb szénacél oxigénvágást, gazdaságosabb és jobb minőségű szénacél gyorsvágást, alacsony nitrogén nyomású rozsdamentes acél vágást tesz lehetővé.

Automatikus fúvóka csere

A vezérlőrendszer alkalmazásával a fúvókák automatikusan cserélhetők a különböző anyagok és anyagvastagságok igényei szerint, akár 35 mp alatt, rendkívüli időmegtakarítást eredményezve.

Aktív ütközésvédelmi funkció

A lézerfej radarrendszere előre látja, felismeri, és kikerüli az akadályokat, ezzel hatékonyan csökkenti a sérülés mértékét, karbantartási költséget megtakarítva.

Gáztakarékos fúvóka

A gázáramlást kis turbulencia mellett egyenletesen tartja, ezzel növelve a vágási teljesítményt és hatékonyságot.

Space Eye

1. élek felismerése 3 mp alatt;
2. egyszerű és könnyű főfókusz-felismerés kézi beavatkozás nélkül, mindössze egyetlen kattintással beállítható az automatikus vágás, felismerés és kompenzáció.

Vision-sensing Anti-collision

A munkatért figyelő kamera látóterébe belépő gépkezelőt érzékeli, és tiltja a gép indítását. Ezzel csökkentheti a véletlenszerűen bekövetkező sérüléseket.

Mechanikai konfiguráció

Csapos rendszerrel rögzített, hegesztett lemezekből álló gépágy

A hegesztéssel rögzített teherhordó szerkezet fokozza a rezgéscsillapító hatást, hosszú távú működési stabilitást és pontosabb vágást biztosít. A hasonló kialakítású lézervágógépekhez képest sokkal merevebb és nehezebb gépágy.

Feszített alumínium kereszttartó gerenda

Speciális eljárással készített, könnyű és új kialakítású gerenda sokkal jobb mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik az előző generációhoz képest: 60%-kal megnövelt szerkezeti merevség, 20%-kal csökkentett súly; 50%-kal gyorsabb lézervágási sebesség.

Szoftver

BodorThinker

A BodorThinker a legmodernebb technológián alapuló intelligens vezérlőrendszer CNC lézer vágógépekhez. Egyszerűen telepíthető és beállítható, megbízható működésű szoftver, mely biztonságos gyártást, sokféle funkciót, robusztus teljesítményt nyújt. A BodorThinker segítségével a lézervágási megoldások testreszabhatók, automatizálhatók.

BodorMES

A BodorMES egy hasznos, opcionálisan rendelhető, digitális gépfelügyeleti rendszer. With BodorMES, information insolation of manufacturing is broken. You can manage orders, production, pricing, equipment, and analyze cost to achieve a transparent, visualized, and quantifiable production.

Design

Ipari formatervezési díj nyertese

A világ három legnívósabb ipari formatervezési díjai közül kettőt elnyert.

Mango távirányító

Kis méretű, ívelt kialakítású, egy kézzel is kezelhető. Mágneses tervezéséből adódóan a gépágyra illeszthető, így mindig könnyen elérhető.

Vágási minták

A géppel vágható szénacél, rozsdamentes acél, alumínium, vörösréz és fémötvözet.

Iparágak

Megfelel a legtöbb iparág megmunkálási igényeinek. Jelenleg széles körben használják az elektronikai és elektromos, a mechanikus hardver, új energiás lítium telep, csomagolási, napenergiai, LED, autó és egyéb iparterületeken.

Bemutató videó

Vágási minták

A géppel vágható szénacél, rozsdamentes acél, alumínium, vörösréz és fémötvözet.

Iparágak

Megfelel a legtöbb iparág megmunkálási igényeinek. Jelenleg széles körben használják az elektronikai és elektromos, a mechanikus hardver, új energiás lítium telep, csomagolási, napenergiai, LED, autó és egyéb iparterületeken.

Bemutató videó

Műszaki paraméterek

ModellP3P4P6P12
Munkaterület3048 x 1524 mm4000 x 2000 mm6500 x 2500 mm12500 x 2600
X/Y-tengely pozicionálási pontosság0,05 mm0,05 mm0,05 mm0,05 mm
X/Y-tengely ismétlési pontosság0,02 mm0,03 mm0,03 mm0,03 mm
X/Y-tengely max. sebesség200 m/perc200 m/perc200 m/perc200 m/perc
X/Y-tengely max. gyorsulás4G4G2.8G2.8G
Lézerteljesítmény3.000 – 60.000 W3.000 – 60.000 W6.000 – 60.000 W12.000 – 60.000 W

Kérdése merült fel a terméket illetően?

Vegye fel velünk a kapcsolatot űrlapunkon keresztül!